skip to Main Content

3 redenen om laadpalen bij uw bedrijf te plaatsen

3 redenen om laadpalen bij uw bedrijf te plaatsen

Draag bij aan een beter milieu

Elektrische auto’s worden elk jaar populairder en als bedrijfseigenaar moet u er alles aan doen om uw werknemers aan te moedigen ermee te rijden. Niet alleen zijn elektrische auto’s beter voor het milieu, ze hebben ook lagere onderhoudskosten. Bovendien is het installeren van oplaadpunten voor elektrische auto’s bij uw bedrijf een geweldige manier om uw klanten en medewerkers te laten zien dat u zich inzet voor duurzaamheid. Hier zijn drie redenen waarom u vandaag nog elektrische auto-oplaadstations bij uw bedrijf zou moeten installeren!

Medewerkers stimuleren over te stappen op elektrisch rijden

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het rijden van elektrische auto’s om het milieu te helpen, maar ze kunnen dit niet doen zonder een betrouwbare en handige plek om hun auto op te laden. Door een zakelijke laadpaal bij uw bedrijf te laten plaatsen, biedt u deze service aan. Zo moedigt u uw werknemers aan om over te stappen op een elektrische auto.

Service naar bezoekers en zakenrelaties

Laadpalen voor elektrische voertuigen bij uw bedrijf zijn ook een geweldige service naar uw zakenrelaties en klanten. Als zij in een elektrische auto rijden, zullen ze het op prijs stellen dat ze kunnen opladen terwijl ze bij u langskomen. En als ze geen elektrische auto hebben, zullen ze wellicht eerder geneigd zijn zaken met u te doen vanwege uw inzet voor duurzaamheid.

Leasewagens en deelauto’s

Een leasewagen moet tegenwoordig naast zuinig zijn, ook nog eens het milieu zo weinig mogelijk belasten. Met een elektrische wagen slaat u dus twee vliegen in één klap. Natuurlijk kunnen laadpalen op het eigen bedrijfsterrein dan niet achterwege blijven. Deze zijn ook handig voor het opladen van elektrische deelauto’s, die u wellicht voor uw personeel beschikbaar heeft gesteld voor als ze even snel naar een klant toe moeten.

Waarom wachten?

Het installeren van oplaadpunten voor elektrische auto’s bij uw bedrijf is een geweldige manier om werknemers aan te moedigen elektrisch te rijden. Maar ook om klanten en zakenrelaties met gemak te bedienen en te laten zien dat uw bedrijf om het milieu geeft. Als u denkt aan het installeren van elektrische auto oplaadpunten bij uw bedrijf, dan vindt u het volgende vast interessant om te weten: u kunt zakelijke laadpalen kopen, leasen en huren.
Zakelijke laadpalen zijn nog veel voordeliger wanneer uw bedrijf zonnepanelen heeft om de stroom zelf op te wekken.

Back To Top