skip to Main Content

3 tips voor het inrichten van uw bedrijfspand

Maak indruk met uw bedrijfsinrichting

Het inrichten van een bedrijfspand is niet makkelijk. U wilt namelijk voor een bedrijfsruimte zorgen die representatief is, en waar uw medewerkers prettig aan de slag kunnen gaan. Hiervoor kunt u natuurlijk altijd Restyle Mijn Bedrijf inschakelen, maar u kunt ook alvast aan de slag gaan met onze 3 handige tips voor een representatief interieur van uw bedrijfspand.

1. Stem alles af op de identiteit van uw bedrijf

Veel ondernemers hebben veel moeite met een start maken voor de inrichting van hun bedrijf. Wij adviseren u om de identiteit van uw bedrijf als uitgangspunt te nemen. Richt het kantoor bijvoorbeeld in met de bedrijfskleuren. Is de identiteit van uw bedrijf strak en technisch, of juist klassiek? Dit kunt u verwerken in de inrichting. In een ICT bedrijf vindt u bijvoorbeeld een andere stijl dan in een advocatenkantoor. Vooral wanneer u regelmatig klanten over de vloer heeft, is het aan te raden om een stijl te kiezen die bij de identiteit van uw bedrijf past.

2. Uw logo in en op het pand

Om aan te sluiten op onze eerste tip, is het ook aan te raden om uw logo in en op uw pand te plaatsen om de identiteit van het bedrijf nog meer toe te passen in het interieur. Denk bijvoorbeeld aan stickers voor op het raam, het bekleden van de balie en printen tegen de muur. U bent namelijk trots op uw bedrijf, en dat mag aan uw pand best te zien zijn. Het zorgt er bovendien voor dat voorbijgangers en klanten direct weten waar uw bedrijf gevestigd is.

3. Comfortabele werkplek creëren

Ten slotte is het belangrijk om aan uw medewerkers te denken. Zij willen namelijk natuurlijk ook comfortabel werken. Dat doet u onder andere met goede bureaus en bureaustoelen. Ook een prettige ruimte om pauze te nemen mag zeker niet ontbreken. Wanneer er tijdens het werken niet genoeg pauze genomen wordt, heeft dat een negatieve impact op het uitvoeren van de werkzaamheden. Kies daarom bijvoorbeeld voor een comfortabele bank in de inrichting, en een ontspannende activiteit voor uw medewerkers wanneer zij pauze nemen.

Back To Top