skip to Main Content

4 redenen voor goede opslagbeveiliging

Redenen om te kiezen voor opslagbeveiliging

Waarom opslagbeveiliging goed is voor uw bedrijf

Als u een eigen bedrijf heeft dat logistiek werkzaam is of handelend is in goederen met een verhoogd veiligheidsrisico, herkent u vast en zeker de angst dat er ooit iets met uw goederen zal gebeuren. Of u nu een distributiebedrijf heeft, een groothandel, automobielbedrijf, opslagloods of wat voor bedrijf dan ook. Als u met goederen werkt die een verhoogd veiligheidsrisico hebben, bestaat er de kans op een ramkraak. Uiteraard wilt u dit voorkomen en uw eigendommen beschermen. Wij weten hoe u dit kan doen, namelijk door te kiezen voor opslagbeveiliging. Lees hier meer waarom opslagbeveiliging goed is voor uw bedrijf.

Ramkraak voorkomen

Door goede opslagbeveiliging te laten installeren, wordt het onmogelijk om een ramkraak aan te richten. Want voertuigen kunnen uw bedrijfspand niet langer binnenkomen door de strategisch verzinkbare rampelen. Deze rampalen werken altijd! Zowel overdag als ‘s nachts en ook als de stroom is uitgevallen of de overige beveiligingssystemen last hebben van een storing.

Een goede indruk maken op opdrachtgevers

Met opslagbeveiliging laat u aan opdrachtgevers zien dat u waarde hecht aan de veiligheid van uw eigendommen. Hier wekt u sympathie mee op. Opdrachtgevers weten nu dat zij met een gerust hart zaken met uw bedrijf kunnen doen.

De installatie wordt verzorgd

Mocht u zich zorgen maken over de installatie van de opslagbeveiliging, dan nemen we deze zorgen graag direct bij u weg. Want als u opslagbeveiliging aanschaft via een professioneel beveiligingsbedrijf, wordt de installatie in zijn geheel verzorgd. Ook wordt er gecontroleerd of de beveiliging functioneert zoals het hoort.

Een investering die het waard is

Voor opslagbeveiliging betaalt u maar een fractie van de waarde van de goederen die in uw bedrijfspand liggen opgeslagen. Het vervangen van de goederen is dus veel duurder dan opslagbeveiliging te laten installeren. De investering is het dus echt waard. Voor minder kosten krijgt u meer gemoedsrust, meer veiligheid en meer bescherming.

Meer weten over opslagbeveiliging? Laat het weten via het contactformulier.

Back To Top