skip to Main Content
Aan Deze Kenmerken Moeten Showroomvloeren Voldoen

Aan deze kenmerken moeten showroomvloeren voldoen

Showroomvloeren van hoge kwaliteit

Wanneer u de eigenaar bent van een mooie showroom, wilt u natuurlijk dat deze er altijd prachtig uitziet. Net zoals een beursstand de manier is om voor het eerst mensen kennis te laten maken met het imago van uw bedrijf, is een nette showroom de manier om dit imago te versterken. De vloer is hier een belangrijk onderdeel van. Kies daarom voor speciale showroomvloeren met de volgende kenmerken:

Identiteit van uw winkel uitstralen

Uw showroom is een plek waar u regelmatig klanten over de vloer krijgt. Daarom moet deze vloer ook de identiteit van uw bedrijf uitstralen. Dat betekent niet alleen dat u hem mooi schoon moet houden. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een showroomvloer in een speciale kleur die perfect bij de rest van uw winkel past. Of een vloer met uw bedrijfskleuren. Voor de uitstraling zijn er heel veel mogelijkheden.

Zwaar belastbaar

Een showroomvloer moet tevens zwaar belastbaar zijn. Er worden immers ongetwijfeld regelmatig (zware) producten in uw showroom heen en weer verplaatst. Ook lopen er de hele dag door klanten en medewerkers over, wat ook een flinke belasting vormt Voor een vloer met een hoge belastbaarheid is dat geen probleem.

Slijtvastheid en een lange levensduur

Het kopen van een showroomvloer is vaak een flinke investering voor uw bedrijf. U wilt er dan ook zo lang mogelijk plezier van hebben. Kies daarom voor een vloer van goede kwaliteit, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft. Om de levensduur nog meer te verlengen, moet u hem natuurlijk ook goed houden.

Eenvoudig te onderhouden

Dat brengt ons bij het laatste punt. Showroomvloeren van hoge kwaliteit zijn namelijk vaak ook nog zeer eenvoudig in het onderhoud. Hij is gemakkelijk schoon te maken met een bezem, stofzuiger en dweil. Dat is vooral in een showroom belangrijk, want er lopen regelmatig mensen met vuil onder hun schoenen overheen, en er zal ongetwijfeld ook wel eens wat geknoeid worden. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over lelijke vlekken op uw vloer als u kiest voor een showroomvloer van topkwaliteit!

Back To Top