skip to Main Content
Bedrijven Kunnen Niet Zonder Objectbeveiliging

Bedrijven kunnen niet zonder objectbeveiliging

Nut en noodzaak van objectbeveiliging anno 2021

Corona maakt veel los bij de mensen. Het wordt steeds onrustiger in woonwijken en binnensteden. Mensen zijn het niet eens met de coronamaatregelen of hebben genoeg van het binnenzitten en barsten uit elkaar van de shopdrang. De bom staat op barsten, zo lijkt. Heeft u als ondernemer uw pand goed beveiligd? Denk in dit geval eens na over objectbeveiliging. Dit kunt u in uw eentje doen, maar ook combineren met collega-ondernemers. U leest er hieronder meer over.

Beveilig ook uw bedrijfspand

De meeste ondernemers zitten in zwaar weer door de omzetderving van bijna een jaar de deur op slot houden. Bij velen zijn de reserves op. Dan zit u niet te wachten op een extra kostenpost door inbraak, diefstal of vernieling. We hebben allemaal gezien wat er zomaar kan gebeuren. Daarom is objectbeveiliging zo hard nodig. Ook tijdens het normale normaal overigens.

Gebouwen waarbij een oogje in het zeil houden nodig is

Bij veel bedrijven is het altijd verstandig om een oogje in het zeil te houden. Bij kantoren, overheidsgebouwen, winkels, schoolgebouwen en zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Corona of geen corona: dat brengt altijd risico’s met zich mee. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, kunt u zich met objectbeveiliging permanent verzekeren van professionele bewaking van uw pand of object. Dat kan alle dagen en nachten van de week als u dat graag wilt. Ervaren en professionele objectbeveiligers weten precies wat er moet gebeuren als zich een onveilige situatie voordoet: ingrijpen, de-escaleren, politie en/of brandweer inschakelen et cetera.

Wat doet een objectbeveiliger?

Op (high risk) locaties staat de beveiliging van uw bezoekers, uw medewerkers en uw pand of object centraal. Een objectbeveiliger is altijd scherp en vooral flexibel. Een incident of calamiteit kan zich zomaar elke dag voordoen. Een objectbeveiliger loopt daarom bijvoorbeeld brand- en sluitrondes, maakt bezoekerspassen aan, controleert bezoekers en binnenkomende goederen. Kortom: hij of zij is altijd waakzaam en alert. En dat is in het belang van uw bedrijf en het pand van uw buurman of buurvrouw. Neem in deze onzekere tijden geen onnodige risico’s en informeer bij een beveiligingsbedrijf of objectbeveiliging voor u en uw collega-ondernemers nuttig en noodzakelijk is.

Hoe heeft u de beveiliging bij uw bedrijf geregeld? Of denkt u dat u geen risico’s loopt? Wij horen graag hoe u daarover denkt. Stuur ons een bericht via het contactformulier op onze site.

Back To Top