skip to Main Content
De Voordelen Van Een Bloemen Koelcel Op Maat

De voordelen van een bloemen koelcel op maat

Professionele koelcel

Koelcellen zijn in heel veel verschillende branches nodig. Aan welke voordelen zo’n koelcel moet voldoen, is ook voor elke branche verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de luchtvochtigheid, en de inrichting van de cel. Daarom raden wij aan om een bloemen koelcel op maat bij Koelcelvriescel.nl te laten maken. Wat de voordelen van zo’n bloemen koelcel op maat zijn, leest u in dit blog.

Hoe bloemen gekoeld worden

Er zijn twee verschillende manieren om bloemen te koelen. Bij een vacuümkoeler wordt de zuurstofconcentratie van de bloem verlaagd, waardoor het verval minder snel optreedt. Met een precooler worden de temperatuur en de luchtvochtigheid in de koelcel op peil gehouden zonder dat de ruimte hierbij vacuüm gezogen hoeft te worden. Die tweede methode wordt het meest gebruikt. Deze koelcellen zijn geschikt voor bloemenwinkels en tussenhandelaren.

Waarom kiezen voor een koelcel op maat

Maar waarom zou u voor een bloemen koelcel op maat kiezen, en niet voor een standaard koelcel? Wij zetten de voordelen van een koelcel op maat op een rij:

  • Een bloemen koelcel is voorzien van een verdamper met langzaam draaiende ventilatoren. Zo is de lucht minder in beweging waardoor de bloemblaadjes mooi aan de steel blijven zitten.
  • De koelcel op maat past perfect in uw gebouw, ook wanneer u bijvoorbeeld schuine muren heeft.
  • Door de koelcel op maat te laten bouwen, kunt u de koelcel inrichten zoals u dat wil, met bijvoorbeeld schappen.
  • U heeft de keuze uit bijvoorbeeld het soort deuren, vloeren en wanden.
  • Het is mogelijk om de koelcel naar wens te voorzien van ramen.

Wilt u meer handige tips over ondernemen, en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan onze blog in de gaten, en breng regelmatig een bezoekje op de site!

Back To Top