skip to Main Content
Een Agrarisch Voertuig Naar De Sloop Brengen, Kan Dat?

Een agrarisch voertuig naar de sloop brengen, kan dat?

Uw tractor naar de sloop

Wordt het tijd om uw landbouwvoertuig, zoals uw tractor, naar de sloop te brengen? Dan is het nog maar de vraag waar u er precies mee terecht kunt. Kunt u een agrarisch voertuig zomaar naar de sloop brengen, of nemen die alleen maar auto’s in? Als u kiest voor een ervaren autosloperij, is de kans groot dat u er ook uw agrarische voertuig naartoe kunt brengen. Sommigen komen het voertuig zelfs voor u ophalen!

Wegbrengen naar een sloperij

Er zijn autosloperijen die ook tractoren, trekkers en agrarische voertuigen inkopen. Zij kunnen namelijk de eventuele losse onderdelen die het wel nog doen doorverkopen. Hiervoor maken ze gebruik van hun netwerk. Ze staan dan ook open voor veel verschillende voertuigen. Echter is dit niet voor iedere autosloperij het geval. Wanneer het gaat om een heel kleine sloperij, of een autosloperij die net begonnen is, hebben ze wellicht nog geen groot genoeg netwerk. Er zijn zelfs autosloperijen die enkel auto’s van een bepaald merk of uit een bepaalde regio kopen. Daarom is het belangrijk om van tevoren contact op te nemen.

Gespecialiseerd in agrarische voertuigen

Naast autosloperijen die oude agrarische voertuigen kopen, zijn er ook gespecialiseerde bedrijven. Net als een ‘gewone’ autosloperij verkopen zij de onderdelen van uw kapotte voertuig aan hun netwerk. Er zijn bovendien speciale handelssites op het internet. Hier kunnen kopers en verkopers van sloopvoertuigen contact met elkaar opnemen. Wanneer u hiervan gebruik maakt, is het echter nog maar de vraag met wie u te maken krijgt. Wij raden u aan om contact op te nemen met een professionele, betrouwbare autosloperij. Er is er ongetwijfeld een bij u in de buurt te vinden, die beschikt over de juiste certificaten. Vaak kunnen ze het voertuig zelfs al binnen 24 uur bij u ophalen, en krijgt u er contant geld voor! Wilt u tips waar bij u in de buurt een autosloperij te vinden is die agrarische voertuigen koopt? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.

Back To Top