skip to Main Content
Kan Ik Zelf De Laadpaal Installatie Doen?

Kan ik zelf de laadpaal installatie doen?

Hoe werkt de installatie van een laadpaal?

Elektrisch rijden wordt alleen maar populairder. Het biedt daarom veel voordelen als u bij uw bedrijf laadpalen plaatst. U trekt er namelijk meer bezoekers door en kunt er geld mee verdienen. Een win-winsituatie dus! Maar voordat u van de laadpaal kunt profiteren, moet deze uiteraard eerst geïnstalleerd worden. Maar hoe werkt de installatie van een laadpaal? Kunt u dat zelf doen? Of moet u daar iemand voor inhuren? U leest het in dit blog!

Zelf een laadpaal installeren is niet verboden

We vallen meteen met de deur in huis. De installatie van een laadpaal zelf doen, is niet verboden. Echter is het wel heel onverstandig. Vooral wanneer u geen elektrotechnicus bent. Laat de installatie dan altijd over aan een specialist.

Laadpaal installatie door een specialist

U kunt de installatie van een laadpaal het beste door een specialist laten uitvoeren. Zij installeren de laadpaal niet alleen vakkundig, maar ook snel. Ga daarom op zoek naar een bedrijf bij u in de buurt dat ervaren is met laadpaal installaties en voorkom problemen.

De laadpaal installatie terugverdienen

Heeft u een laadpaal bij uw bedrijf laten installeren? Dit is een beste investering. Toch kunt u de installatie gedeeltelijk of helemaal terugverdienen. U kunt er zelfs op verdienen! Hoe dit kan? Zorg ervoor dat u via de backoffice een tarief instelt dat u doorberekent aan uw medewerkers of klanten. Wanneer de bezettingsgraad dan hoog genoeg is, verdient u geld met de service die u aanbiedt. Ideaal toch? Het installeren van een laadpaal heeft dus grote meerwaarde voor uw bedrijf. Vooral wanneer mensen gemiddeld 20 minuten bij uw bedrijf parkeren.

Wilt u meer weten over het installeren van een laadpaal? Of wilt u weten waar u geschikte laadpalen kunt vinden? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.

Back To Top