skip to Main Content
Kerstpakketten Uitreiken In Stijl!

Kerstpakketten uitreiken in stijl!

Unieke uitreiking van de kerstpakketten

De kerstpakketten van al het personeel in de gang zetten, waar ze het vervolgens zelf op kunnen halen na het werk? Dat kan tegenwoordig echt niet meer. De kerstpakketten uitreiken gebeurt tegenwoordig namelijk ook in stijl. Een borrel, lekker eten vrolijke kersttruien aan. En tijdens de uitreiking natuurlijk ook een persoonlijk bedankje voor elke werknemer. Wilt u uw medewerkers ook op deze manier laten blijken dat u ze waardeert? Koop online de leukste kerstpakketten, en organiseren een heuse uitreiking.

Wat zijn de leukste kerstpakketten?

Wanneer u kiest voor een ware uitreiking, wilt u natuurlijk ook de leukste kerstpakketten uit kunnen delen. Echter kunnen wij ons voorstellen dat u dan voor een moeilijke keuze staat. Wij zetten de laatste kerstpakketten trends echter voor u op een rijtje. Laat u door ons inspireren!

  • Duurzame kerstpakketten: deze pakketten zijn bijvoorbeeld voorzien van fairtrade voedsel. Dat is eten waarvan u weet dat de boeren uit de landen waar het vandaan komt eerlijk gecompenseerd worden en dat ze op een veilige manier hun werk uit kunnen voeren.
  • Kerstpakketten van Rituals doen het ook elk jaar weer goed. Dit merk staat niet alleen bekend om zijn heerlijke geuren en verzorgende producten, maar het wordt bovendien zeer feestelijk verpakt. Ook niet geheel onbelangrijk voor een kerstpakket!
  • Kerstpakketten met eten blijven nog altijd ontzettend populair. Kies bijvoorbeeld voor een leuk thema zoals BBQ, tapas, airfryer of slowcooker. Ook de pizzarette is een ware trend die alom vertegenwoordigd wordt in de leukste kerstpakketten. Bovendien kunt u bij de leverancier van uw kerstpakketten een verzoek indienen voor halal, vegan of glutenvrije kerstpakketten.
  • Net als eten is ook drinken een gewenst item in het kerstpakket. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere fles champagne, wijn of een uniek samengesteld pakket van speciaalbier.
  • Over hoe het geheel verpakt is moet overigens ook goed nagedacht worden. Onze tip: kies voor leuke kerstpakketten in de kleur of kleuren van uw bedrijf!

Wat mogen kerstpakketten kosten?

De leukste kerstpakketten kunt u tevens voor een zeer leuke prijs krijgen. Wilt u een groot, luxe kerstpakket uitreiken aan uw medewerkers, of kiest u juist voor een klein persoonlijk bedankje. Het kan allemaal! Veel leveranciers van kerstpakketten bieden overigens de optie om de pakketten zelf samen te stellen, al dan niet met de hulp van een van de medewerkers van het bedrijf. Zo kunt u het kerstpakket helemaal naar het eigen budget aanpassen. Natuurlijk zijn er ook voorgeselecteerde pakketten voor elk budget te vinden.

De kerstpakketten uitreiken

Dan is het moment daar: de kerstpakketten uitreiken! Maar hoe gaat u dat aanpakken? Veel bedrijven kiezen de optie voor een gezellige borrel of etentje. Dat kan natuurlijk in een restaurant, maar ook op de eigen werkplek. Vooral wanneer deze leuk versierd is, is dat de ideale optie. Maak er als werkgever uw prioriteit van om elke medewerker even persoonlijk te bedanken. Dat zullen ze gegarandeerd waarderen. Maak de middag of avond vervolgens compleet met het uitreiken van de leukste kerstpakketten!

Back To Top