skip to Main Content
Kom Alles Te Weten Over Payroll

Kom alles te weten over payroll

Stap over op payroll

Heeft u interesse in payroll? Denkt u erover om een overstap te maken met uw bedrijf en bent u zich aan het oriënteren? Dan is dit blog voor u! In dit blog informeren wij u namelijk over payrolling. Wat houdt payroll precies in, voor wie is payroll bedoeld en wat zijn de voordelen van payroll. Na het lezen van dit blog weet u het antwoord op al deze vragen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met een payrollbureau bij u in de buurt. Zij voorzien u van meer informatie over payrollen via hun bedrijf en geven u advies op maat op het gebied van payrolling.

Wat is payrolling?

Kiest u als ondernemer voor payrolling, dan geeft u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen aan het payrollbureau. Bij de overdracht wordt het payrollbureau verantwoordelijk voor verschillende taken. Zij nemen bijvoorbeeld de zorg op zich van het bijhouden van de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Tevens nemen zij de daarbij behorende verplichtingen en financiële risico’s van u over. Dit betekent dat het payrollbureau uw werknemers betaald wanneer zij bijvoorbeeld onverwacht ziek of arbeidsongeschikt raken.

Voor wie is payrolling bedoeld?

Payrolling is bedoeld voor ondernemers. Iedere ondernemer en onderneming is anders en iedereen heeft dan ook zijn eigen redenen om een overstap op payroll te maken. Desalniettemin is een van de meest gehoorde redenen, dat de ondernemer meer tijd en energie wil kunnen steken in de corebusiness. Met payrolling kunt u zich focussen op datgene dat u echt leuk vindt, ondernemen!

De voordelen van payroll

Met payrolling profiteert u van diverse voordelen. Een belangrijk voordeel is dat u als ondernemer uw volledige salarisadministratie uit handen kunt geven aan de experts van het payrollbedrijf. Veel ondernemers hebben niet de juiste kennis en vaardigheden in huis om het bijhouden van de salarisadministratie op een efficiënte en correcte wijze uit te voeren. Het is dan heel handig dat de goed opgeleide, deskundige medewerkers van het payrollbedrijf deze taak helemaal van u overnemen en de personeels- en loonadministratie tot in de puntjes verzorgen. Een ander voordeel is dat ook de financiële risico’s worden overgenomen. U komt dus niet zomaar meer voor onverwachte kosten te staan.

Neem contact op met een payrollbedrijf

Voor meer informatie over payrolling en de vele voordelen, kunt u contact opnemen met een payrollbedrijf bij u in de buurt. Zij voorzien u van advies op maat en geven aan waarom payroll past bij uw bedrijf!

Back To Top