skip to Main Content
Muziek Mag In De Retail Niet Ontbreken

Muziek mag in de retail niet ontbreken

Verhoog uw omzet met maatwerk retail muziek

Heeft u een eigen winkel met een eigen identiteit? Dan wilt u uw identiteit ook uitstralen door het afspelen van de beste muziek die het beste bij uw doelgroep past. Muziek in het openbaar afspelen kost geld. Maar waarom zou u dan elk jaar een gepeperde factuur betalen aan de Buma voor het afspelen van die muziek? Als het puur om een omzetverhogende sfeer creëren in uw winkel gaat, kunt u beter overstappen op een muziekcomputer voor het afspelen van rechtenvrije muziek voor retail. We leggen u hieronder uit waarom.

Miljoenen nummers tot uw beschikking

Met een goede muziekcomputer voor muziek in retail heeft u altijd toegang tot alle nummers die u wilt. En dat voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand. Zo maakt u eenvoudig en voordelig uw eigen afspeellijst die bijvoorbeeld past bij de tijd van het jaar, de drukte van de dag of het soort klanten dat u in de winkel heeft.

Voorkomen van hoge boetes

Voor het afspelen van muziek in een openbare ruimte, moet u Buma/Sena kosten betalen. Componisten, tekstschrijvers, uitgeverijen, muzikanten en producten moeten natuurlijk allemaal een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. Daar bent u het als ondernemer vast wel mee eens. Maar deze kosten kunnen flink oplopen. Dat voorkomt u door uitsluitend rechtenvrije muziek voor de retail te spelen. Er zijn leveranciers van muziekcomputers die rechtenvrije software aanbieden. Zo speelt u zonder extra kosten en zonder het risico op dure boetes toch heerlijke muziek.

Kies voor een topkwaliteit muziekcomputer

Voor het afspelen van muziek in retail mag een goede muziekcomputer eigenlijk niet ontbreken. En als u daarvoor kiest, neem dan een muziekcomputer met software die regelmatig wordt geüpdatet, zodat u er zeker van bent dat u altijd toegang heeft tot de beste en meest populaire nummers van het moment!

Heeft u goede ervaringen met (achtergrond) muziek in de retail? Vertel ons hoe u dat doet. We zijn heel nieuwsgierig. Laar daarvoor uw bericht achter op ons contactformulier.

Back To Top