skip to Main Content
Ontdek De Beste Cocktails In Amsterdam

Ontdek de beste cocktails in Amsterdam

Leuk! Personeelsuitje in De Pijp

Bij Doe Zaken zijn wij voortdurend op zoek naar leuke uitjes voor ongedwongen en gezellige personeelsbijeenkomsten. Dat is veel werk, maar vooral ook leuk werk. Zo zijn we in onze hoofdstad op zoek gegaan naar de plek waar u de beste cocktails van Amsterdam kunt drinken. Onze conclusie is tweeledig: ten eerste, een cocktailbar vinden in Amsterdam is geen kunst. En ten tweede, een goede cocktailbar vinden is wel lastig. Maar toen dat eenmaal gelukt was kwamen we tot de volgende slotsom: in Amsterdam drinkt u de beste cocktails in De Pijp. U leest er hieronder meer over.

De lekkerste cocktails van Nederlandse makelij

Een topavond met collega’s in Amsterdam beleeft u in de Amsterdams Pijp. Een wijk die sowieso als zeer bruisend bekend staat. En als u met collega’s in die bruisende Pijp de leukste cocktailbar van de stad bezoekt, heeft u gegarandeerd een geweldige avond die uw medewerkers tot een hecht team kan smeden. Zoals gezegd vonden wij in De Pijp na veel speurwerk – en iets te veel late avonden – de perfecte cocktailbar met de beste cocktails in Amsterdam. In deze bar hebben ze een uitgebreid assortiment tot de verbeelding sprekende cocktails met illustere namen als Gin & Tonic, Pornstar Martini, Dark & Stormy en Espresso Martini. Veel van deze cocktails gaan overigens ‘undercover’ met namen als Ginnegapper, Habbelebabs, Rauwdouwer en Gleuvenrijder. Goede Nederlandse namen voor cocktails die bestaan uit drankjes van voornamelijk Nederlandse distilleerderijen. Dat moet u als collega-ondernemer zeker aanspreken!

’Gewone’ Amsterdamse cocktails

In Amsterdam houden ze over het algemeen niet van blaaskaken met veel poespas. De poespas is er in de cocktails in De Pijp dan ook uitgelaten. Wel voldoen ze aan de Amsterdamse wetmatigheden met de benamingen heroïsch, heldhaftig en eigenzinnig. In deze cocktailbar drinkt u dus vooral stijlvolle cocktails die zonder al te veel bravoure zijn samengesteld.

Workshop cocktails maken

Als u de beste cocktails in De Pijp eenmaal geproefd hebt, wilt u ze misschien ook wel zelf kunnen maken. Volg dan met uw personeel een bijzondere workshop cocktails maken. U heeft gegarandeerd een gezellige en inspirerende avond. Wilt u op een andere manier een team smeden van uw medewerkers? Dat kan ook zonder drank! Op onze website vindt u meer blogs met informatie over personeelszaken. Er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden!

Back To Top