skip to Main Content
Creatieve Tips  Voor Een Kantoor Make-over Met Muurverf

Creatieve tips voor een kantoor make-over met muurverf

Bericht Series: Interieur
  • 1.Creatieve tips voor een kantoor make-over met muurverf

Met muurverf kan meer dan u denkt

Als het goed is staat uw kantoor in deze periode van corona grotendeels leeg. Dat geeft veel ruimte om uw kantoor interieur te veranderen. Weet u niet hoe te beginnen en heeft u inspiratie nodig? In dit blog geven we u een aantal creatieve tips voor het gebruik van muurverf. Uw kantoor frist er ongetwijfeld van op.

Magneetverf: spullen ophangen muren beschadigen

Handig voor kantoor: als u magneetverf als muurverf gebruikt, zien de muren er uit als gewoon geschilderde muren, maar met hun magneetfunctie krijgen ze vanzelf een extra handige functie. Door magneetverf aan te brengen, kunt u met behulp van magneten van alles aan de muur hangen: tekeningen, posters, memo’s en nog veel meer. Plakband, lijm, nietjes, punaises, spijkers of andere hulpmaterialen die een muur beschadigen, zijn niet meer nodig. Magneetverf is verkrijgbaar in vele moderne kleuren.

Whiteboard verf, voor de vergadering

Tover een gewone muur in uw kantoor over tot een vergadermuur, een grote tekenwand of een reuzegrote post-it. Dat kan met specifieke Whiteboardverf die in vele verfwinkels verkrijgbaar is. Naast muren kunt u er ook bureau- en tafelbladen mee bewerken. Perfect om snel een berekening te maken op uw bureau of om vlug iets neer te krabbelen dat u echt niet mag vergeten. Hier heeft u overigens wel een aangepaste whiteboardstift voor nodig.

Experimenteer met kleuren en technieken

Met muurverf kunt u experimenteren. Voor meer warmte en sfeer in kantoor zijn er tal van mogelijkheden. Met korrelverf creëert u een licht wolkeffect of een schaduwspeling. Met streepverf krijgt u eerder een diepte-effect. Kalkverf is een minerale verf waarmee u het authentieke kalkeffect verkrijgt, inclusief natuurlijke kleurschakeringen. Wil u creatief doen met kleuren? Werk dan met lichte kleurvlakken die een ruimte optisch groter maken. Let wel op dat u de kleurvlakken niet onderbreekt door de aanwezige ramen of deuren. En zo zijn er nog tal van tips en trucs die u met muurverf kunt toepassen. Ga naar een van de verfwinkels bij u in de buurt en laat u verder informeren en inspireren.

Meer handige mkb-tips vind u natuurlijk in ons blogoverzicht.

Back To Top