skip to Main Content
Zelfbouwloods Maken: Makkelijker Dan U Denkt

Zelfbouwloods maken: makkelijker dan u denkt

Zelfbouwloods voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een loods voor uw bedrijf? Wat dacht u dan van een zelfbouwloods! Dit is een voordeliger en eenvoudiger manier om een loods voor uw bedrijf te maken die helemaal aansluit bij uw behoeften. Het maken van een zelfbouwloods is een ingewikkeld project? Niets is minder waar! De zelfbouwloods wordt namelijk geleverd in een volledig bouwpakket waarin alles wat u nodig heeft gewoon inbegrepen zit. U hoeft het enkel nog te monteren. Wanneer u echt twee linkerhanden heeft, kunt u nog altijd een specialist inhuren. Dit is nog steeds voordeliger dan wanneer u de loods helemaal nieuw bouwt. In dit blog vertellen we meer over de zelfbouwloods en waarom hij juist zo ideaal is.

Voordelen van een zelfbouwloods

Laten we beginnen met de vele voordelen van de zelfbouwloods. De grootste voordelen zetten we voor u op een rij:

 • Het is een stuk goedkoper dan een nieuwe loods bouwen. U bespaart op de constructie-, arbeids- en materiaalkosten.
 • De loods komt in een bouwpakket die in de fabriek gemaakt wordt. Hier wordt de constructie streng gecontroleerd. Kiest u voor een zelfbouwloods van een betrouwbaar bedrijf, dan weet u dus dat u kiest voor kwaliteit.
 • Een zelfbouwloods is duurzaam omdat u minder materiaal nodig heeft. U krijgt alleen wat u nodig heeft om de loods te maken. De loods zelf wordt in de fabriek gemaakt, waar het makkelijker is om materiaal dat overblijft te hergebruiken.
 • Omdat de zelfbouwloods uit aparte onderdelen bestaat, kunt u het pakket naar wens aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een deur die het makkelijk maakt om met machines naar binnen en buiten te gaan, of voor ramen in de loods.
 • U kunt een zelfbouwloods net zo makkelijk weer afbreken als dat u hem op kunt bouwen, wat betekent dat u hem ergens anders naartoe kunt verplaatsen en hergebruiken.

Volledig bouwpakket

Wanneer u kiest voor een zelfbouwloods, krijgt u een volledig bouwpakket geleverd. Dit bouwpakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De staalstructuur: een complete structuur van de profielen inclusief alle bouten, moeren en schroeven die u nodig heeft.
 • Dakpanelen
 • Wandpanelen, met natuurlijk ook de benodigde schroeven. In geval van zichtbare bevestiging hebben ze dezelfde kleur als de panelen.
 • Zetwerk: onder andere ondernok, verstevigde bovennok, windveer, buitenhoeken, druiplijst, etc.
 • Deuren afgestemd op uw behoeften. Eventueel ook raamkozijnen.
 • Documentatie zoals een montagehandleiding, grondplan en onderdelenlijst.

Zo kunt u eenvoudig zelf aan de slag met de zelfbouwloods!

Meer weten over de zelfbouwloods? Neem gerust contact op voor verdere informatie.

Back To Top