skip to Main Content
Goede Vloeren Voor In De Horeca

Goede vloeren voor in de horeca

Vloeren geschikt voor de horeca

Wanneer u een eigen horecagelegenheid heeft, moet u aandacht besteden aan veel verschillende details. Zo ook aan het type vloer dat u in uw restaurant, bar of lunchroom plaatst. Die moet er namelijk niet alleen mooi uitzien, maar hij moet ook hygiënisch zijn. Wij vroegen een horecavloer specialist wat nu eigenlijk de beste vloeren zijn voor een horecagelegenheid!

Meest populaire keuze: de gietvloer

Goed te onderhouden, hygiënisch en slijtvast, dat zijn kernwoorden waarmee de gietvloer beschreven kan worden. Deze vloeren staan bekend als super hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Ook hebben ze een scheur- en slijtvaste afwerking. Op een gietvloer zult u niet snel een vlek tegenkomen! Gietvloeren zijn overigens ook op andere plekken te vinden. Zo kunnen ze ook prachtig staan in de interieur van een woonhuis, en worden ze ook regelmatig gekozen als showroomvloer.

Uitstraling voorop: de houten vloer

Wanneer u een chique restaurant heeft, is het toch wel heel aantrekkelijk om te kiezen voor een luxe houten vloer. Dit soort vloeren hebben een authentieke, gezellige uitstraling. Het nadeel is echter dat ze relatief duur zijn, en flink wat onderhoud nodig hebben. Daar staat wel weer tegenover dat ze zeer sterk zijn, en erg geschikt voor intensief gebruik.

Duurzaamheid en weinig onderhoud: PVC vloeren

Tenslotte is er nog de PVC vloer. PVC staat bekend als duurzaam en onderhoudsarm, en werkt bovendien geluiddempend. Omdat de vloer van kunststof gemaakt heeft, zal hij niet veel onderhoud nodig hebben en gaat hij erg lang. Bovendien is de PVC vloer in heel veel verschillende modellen te krijgen, van hout- tot tegelmotief.

Welk soort vloer is het meest geschikt voor uw horecaonderneming? Vraag het na bij een horecavloer specialist!

Back To Top