skip to Main Content
3 Tips Voor De Wandbekleding Van Uw Restaurant

3 tips voor de wandbekleding van uw restaurant

Make-over van uw restaurant

Restaurants hebben het op het moment niet makkelijk. Door het coronavirus is het niet mogelijk om eten in uw restaurant te serveren. Maar het feit dat u geen gasten kunt ontvangen, betekent wel dat u de ruimte heeft om uw restaurant een nieuwe vloer- of wandbekleding te geven. In dit blog geven we 3 stijlvolle tips voor de nieuwe wandbekleding van uw restaurant.

1. Mozaïek tegels

Bij mozaïek denken veel mensen direct aan de kleurrijke patronen zoals die in het bekende Park Güell in Barcelona. In sommige restaurants zou zo’n kleurrijke accentmuur perfect staan. Maar dat is niet de enige manier waarop u mozaïek wandbekleding in uw restaurant toe kunt passen. Er zijn namelijk ook vormen van meer ‘natuurlijke’ mozaïek: kleine stenen in grijs-, beige- of blauwtinten. Deze wandbekleding zorgt voor een natuurlijke, moderne en trendy touch aan het interieur van uw restaurant. Geen enkele (natuurlijke) mozaïek muur is hetzelfde, wat betekent dat u met mozaïek altijd een unieke accentmuur heeft.

2. Pebbles

Pebbles kent u wellicht van wellnesscentra. Deze grote, gladde kiezelstenen worden daar namelijk vaak op de vloer aangebracht. Hier met blote voeten overheen lopen geeft hetzelfde effect als een voetmassage. Maar pebbles zijn al lang niet meer alleen in wellnesscentra te vinden. Ze geven elke ruimte namelijk een rustgevende, natuurlijke uitstraling. Wist u dat het ook goed mogelijk is om pebbles tegen de muur te plaatsen? Ze worden op matten verkocht, die eenvoudig tegen de muur bevestigd kunnen worden. Perfect voor bijvoorbeeld een moderne, lichte lunchroom!

3. Houten wall cladding

Hout is in veel restaurants terug te vinden. Het is dan ook een goede vloer voor in de horeca. Maar ook een accentmuur van hout staat erg chique. Bij wall cladding wordt er gebruik gemaakt van kleine stukjes hout, die in een patroon op elkaar gelegd worden. Dit kan bijvoorbeeld horizontaal, op een manier die aan baksteen doet denken, maar ook in blokken als mozaïek stijl of in natuurlijk ronde vormen. Niets geeft uw restaurant een natuurlijke uitstraling als stijlvolle houten wall cladding.

Back To Top