skip to Main Content
De Meest Geschikte Vloer Voor Op Kantoor

De meest geschikte vloer voor op kantoor

Vloer kiezen voor op kantoor

Wanneer u een kantoor (opnieuw) in gaat richten, zijn er veel verschillende dingen waar u op moet letten. Zo gaat u op zoek naar de juiste computers, comfortabele bureaustoelen en zorgt u voor een goede ventilatie om het kantoor een comfortabele werkplek te maken. Maar wat doet u precies met de vloeren op kantoor? Wij gingen op zoek naar de meest geschikte vloer om op kantoor te plaatsen.

Waar moet de vloer aan voldoen?

We hebben het al eerder gehad over vloeren in de horeca, en showroomvloeren. Vandaag zijn vloeren op kantoor aan de beurt. Deze vloeren moeten aan een paar voorwaarden voldoen. Ten eerste is het belangrijk om voor een vloer te kiezen die eenvoudig schoon te maken is. Wanneer er veel mensen over de vloer komen, wordt hij ongetwijfeld regelmatig vuil. Ook zal er vast wel eens wat op geknoeid worden. Dan wilt u hem makkelijk en snel kunnen reinigen. Bovendien wilt u een vloer waar u niet te veel onderhoud aan hoeft uit te voeren, maar die wel lange tijd mee gaat. Tenslotte moet de vloer enigszins krasbestendig zijn. Er rollen namelijk flink wat bureaustoelen over de vloer, en er moet ongetwijfeld wel eens met de tafels geschoven worden.

Welke vloersoorten zijn geschikt?

Voor u is het natuurlijk belangrijk om te weten welke vloersoorten er nu precies geschikt zijn voor op kantoor! In de eerste plaats raden wij de PVC vloeren aan. Deze vloeren zijn heel trendy, en in steeds meer kantoorpanden, maar ook in woningen te vinden. Ze zijn in heel veel verschillende kleuren en stijlen te krijgen. Het materiaal is makkelijk schoon te houden, en gaat jarenlang mee. Bovendien vergt het weinig onderhoud, en is het relatief goedkoop. Is PVC toch niet helemaal wat u zoekt? Parket en laminaat is ook een zeer goede optie voor een vloer op kantoor.

De juiste uitstraling

Welke vloer u ook kiest, het is belangrijk om voor een vloer te kiezen die de identiteit van uw bedrijf uitstraalt. Zo zorgt hout (of een vloer die eruit ziet als hout) bijvoorbeeld voor een stijlvolle, klassieke uitstraling. PVC vloeren qua uitstraling ideaal, omdat u ze in heel veel verschillende stijlen, modellen en vormen kunt krijgen. Wilt u meer weten over de verschillende vloeren die geschikt zijn voor op kantoor? Wij raden u aan om eens in gesprek te gaan met een specialist.

Back To Top